O cadou spumos

cadou gravat

Nu stiu voi cum sunteti dar eu cand am ocazia sa fac cuiva un cadou, ard de nerabdare sa i-l pun in mana si sa ii vad reactia. Asta am tot asteptat de cand am castigat un cadou de la Cadouri Emma, pe care am decis sa il personalizez cu un mesaj pentru sotul meu. Mai exact, nu l-am personalizat eu si oamenii care se ocupa de produsele de pe site. Nu e vorba de printarea proasta si superficiala a vreunei poze, ci de gravura manuala. Eu o sa va pun poze dar abia cand obiectul gravat iti ajunge in mana, iti dai seama de munca depusa la realizarea lui.

Alesesem un mesaj simplu pentru a fi gravat pe sticla de sampanie dar am fost sunata acum doua zile de o domnisoara/doamna foarte draguta care m-am intrebat daca nu poate adauga si un desen personalizat. Eu nu ma pricep la desen sau grafica, stiu doar daca imi place sau nu. Si mai vazusem poze cu creatiile asa ca nu puteam spune decat „da, ma las in mana voastra”.
Azi a sosit prin curier. Eram cu mama in curte si ma intreaba ce scot din cutie. Se uita asa in treacat si zice „aaa, o sampanie desenata…e frumoasa”. I-am explicat ca nu e desen ca e gravura ca desene fac si copii cu creta pe asfalt dar gravura doar profesionistii. I-am dat-o la „puricat” cum zice ea. Si-a pus ochelarii pe nas si a inceput mai intai sa admire apoi sa pipaie. S-a uitat la felul cum este inbracat dopul si gatul sticlei intr-un material rosu catifea cu margine aurie. A analizat desenul in care doi „porumbei” se saruta. A citit de cateva ori textul si a zis ca ii place. Am ascuns-o bine pana a venit consoarta acasa. S-a bucurat mult mai ales ca nu se astepta la asa ceva. Nu sarbatorim nimic anume zilele astea dar a fost placerea mea sa ii ofer un cadou personalizat. Am pus-o in vitrina. Nu stiu cand sau daca o vom desface dar acum, dupa ce am avut contact direct cu un obiect personalizat prin gravura, va pot spune ca merita!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares