Cum rezolvi o problema cu Posta Romana?

Sunt utilizator de servicii ale Postei Romane si am si drepturi, vorba reclamei. Ei nu au inteles asta. In zona mea am o postarita jos palaria. N-a intarziat niciodata cu vreo factura, pensie sau aviz. Nenorocul meu a fost ca am nimerit sa primesc ceva la oficiu, tocmai cand ea era in concediu. In locul ei, un domn tanar, cu sictir total fara de meseria pe care o practica. Il vazusem de cand i-a adus pensiu bunicului si mi-am dat seama ce fel de om e.
Problema a inceput cand a primit un aviz de la Posta. Era un simplu tricou, nu vreo bijuterie sau eu mai stiu. Pe aviz, stampila cu data cand a ajuns coletul in oficiu, Iar eu primesc avizul la doua zile distanta de aceasta data. Ma duc sa ridic pachetul si mi se cere sa platesc taxa de magazinaj 2 lei. Nu era o suma prea mare si am zis sa nu comentez. La cateva zile distanta, am in cutie trei hartii reprezentand avize pentru trei colete, ce sosisera cu vreo patru zile inainte. Merg la Oficiul Postal minunat sa le ridic si ….mi se solicita 8 lei ca am intarziat cu ridicarea coletului. Pana aici mi-a fost. Am cerut sa vorbesc cu diriginta si mi-au spus ca nu este acolo ca sa revin a doua zi dar ca degeaba vorbesc ca nu e vina lor ca eu am primit avizul si nu m-am dus. Degeaba incercam sa explic ca eu in ziua respectiva am primit hartia.
Am ajuns acasa nervoasa dupa ce am platit cei 8 lei si mi-am luat pachetele, si am sunat la Relatii cu Clientii sa fac reclamatie. Si am facut. Fara scandal, fara nimic. Numar de inregistrare si tot ce trebuie. Dupa doua zile ma suna postarita mea care era inca in concediu. O rugase diriginta de la posta sa ma sune si sa ma roage sa renunt la reclamatie ca au sunat-o de sus si s-au luat de ea si …bla bla. Cica de ce nu am vorbit cu ea si am apelat la reclamatie ca se rezolva problema. Ca mai avusese discutii si cu alti clienti in oficiu si stia ca baiatul nu prea isi face treaba cum trebuie. Mi s-a parut normal sa intreb de ce il mai tin si mi s-a spus ca nu il pot da afara. Inutil sa mai intreb de ce. Nici nu ma interesa. Cert e ca doamna diriginta s-a oferit sa imi inapoieze cei 8 lei si sa imi retrag plangerea. Am retras-o pentru ca m-am uitat in obrazul doamnei Gabi, postarita care, fie canicula fie ger, isi face treaba. Nu am avut si nu am nevoie de cei 8 lei. Era o chestie de principiu. Cat de ciudat ca oamenii te trateaza cu spatele pana se simt amenintati!
Am inteles ca nu la toate oficiile postale e la fel si tocmai am vazut niste case de vanzare popesti si ma gandeam ca la ei sigur nu e asa, deci daca vreau sa scap de problemele cu posta ma uit la oferte case popesti 🙂 poate gasesc ceva.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares