BlogalInitiative aduce schimbari

Cred ca v-ati obisnuit cu participarea mea la campaniile de pe BlogalInitiative si BlogAwards. Incerc sa fac postarile cat mai suportabil si digerabile pentru noi. De multe ori, am iesit sifonata si nemultumita din campanii de la care aveam mari asteptari. Mi s-a reprosat ca nu pot castiga eu intotdeauna. E adevarat, dar nici nu se poate premiu un articol copiat de pe google, si fara pic de creativitate (desi asta ni se cere), doar pentru ca nu a castigat pana acum. Pur si simplu, regulile sunt facute sa fie respectate. Si daca mi-ai cerut originalitate, atunci te rog sa mi-o punctezi! N-am ratat nici o ocazie de a-mi exprima nemultumirea fata de felul cum se realizeaza jurizarea ca asa sunt eu mai carcotasa din fire. Si multi altii si-au manifestat aceasta nemultumire.
Drept urmare, pe BlogalInitiative, lucrurile se schimba. Eu sper ca in bine. Se introduce pe langa jurizarea de catre organizator si sponsor, jurizarea intre noi. Asta inseamna ca eu pot puncta articolele care imi plac. Ba chiar ma pot vota si pe mine. Daca bloggerii vor ajunge sa se voteze intre ei doar pentru ca sunt prieteni sau ca reciprocitate ca tu mi-ai dat data trecuta eu iti dau acum, din nou voi fi nemultumita. Dar eu sper si imi doresc ca toti sa voteze corect, fara a tine cont de prietenii sau antipatii. Eu, una, asa voi face! Evident ca fiecare se va vota pe el prima data. Mi se pare normal si ar fi o prostie sa te privezi de un punct important doar pentru a dovedi ceva cuiva.
Cel mai important este ca se comunica cu noi si ca se tine cont de parerile noastre. Asta nu poate decat sa ma multumeasca. Perfectiunea nu exista dar e bine sa tindem spre ea.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares