Sunt grasa dar ma tratez

Supraponderabilitatea si obezitatea sunt probleme ale lumii moderne, lume in care traim si noi. Mai ales eu. Fac parte dintre cei care au fost grasi de mici si n-au stiut cand se se opreasca. Nu m-am nascut dolofana dar ai mei parinti si bunici au decis sa trebuie sa mananc….mult. Nu le-a trecut niciodata prin cap ca un copil stie singur cat trebuie sa manance si ca fortandu-l nu faci decat sa ii creezi niste obiceiuri alimentare care nu ii aduc nimic bun. Cantitatea de hrana conteaza la fel de mult ca si calitatea ei. La aceste obiceiuri pe care le-am mostenit se adauga si toate pericolele lumii civilizate in care traiesc: tehnologia care s-a decis sa ne scuteasca de orice efort fizic (autoturisme, masini de spalat, lift), cresterea nivelului de trai si promovarea consumismului, promovarea intensiva a dulciurilor si fast-food-urilor prin toate mijloacele posibile (in 10 tari din UE, peste 50% din reclamele la produse alimentare sunt la dulciuri, fast-food si cereale indulcite – nimeni nu face reclama la morcovi si tarate de ovaz), sedentarismul pe care il aduce accesul pemanent la internet, telecomanda si multitudinea de programe TV.  Iti recomand sa urmaresti filmul „Super Size Me” cand ai timp, ca sa vezi la ce ne expunem prin ceea ce bagam in gura.

 

Inca din 2004, revista National Geographic Romania, atragea atentia ca „excesul de greutate este asociat cu 400.000 de decese anual si cu un risc sporit de afectiuni  cardiace, diabet de tip II, cancere de colon, san si ale endometrului. Cea mai chinuitoare este insa suferinta psihologica a celor stigmatizati de obezitate”. Iar eu am simtit asta pe pielea mea. De ce iti povestesc asta? Pentru ca vreau sa te conving sa slabesti acum cat ai doar cateva kilograme in plus, nu cand se vor acumula multe si ti se va parea imposibil sa le dai jos, asa cum mi se pare mie. Priveste cate probleme de sanatate aduce grasimea in surplus! Da click pe poza pentru marire.

Dar aceeasi lume moderna care a adus toate nenorocirile de mai sus, aduce aproape de tine si produsele wellness care sa te ajute sa dai jos ce ai pus din diferite motive. Eu mi-am propus sa incep programul Total Plus Herbalife pentru slabire pentru ca asa nu se mai poate. Sa obosesc cand ma leg la sireturi, e deja prea mult. Exista si programe mai usoare  pentru cei care nu aveti mult de slabit sau vreti doar sa va intretineti. Ele sunt si mai ieftine. Dar eu vreau programul cel mai bun, complet pentru ca am nevoie de rezultate cat mai rapide. Atentie! Nu am zis rezultate supersonice gen 30 kg in doua luni. Dar numai un complex de produse ar putea lupta cu tonele de savarine pe care le-am mancat pana acum. Programul meu este compus din 11 produse; de fapt noua dar doua dintre ele sunt in dublu exemplar. Tratamentul pentru o luna de zile costa 1218 lei. Nu  sunt ipocrita sa spun ca e ieftin, dar in viata toate au un pret si sanatatea se pare ca e cea mai scumpa. Dar rezultatele stiu ca vor aparea pentru ca am decis sa il incerc tocmai la recomandarea unei cunostinte care a folosit deja slabirea cu Herbalife. Haideti sa vedem din ce produse se compune pachetul.

Formula 1 Herbalife este primul. Am doua cutii in pachet. Ce este? Un inlocuitor de masa, simplu de preparat  acasa sau la servici. Cutia de 550 de grame inseamna 21 de portii  delicioase(e disponibil in mai multe arome :Vanilie, Ciocolata, Capsuni, Fructe Tropicale, Cappuccino, Fursecuri si Frisca) pe care le prepari adaugand 2 linguri de praf la 250 ml de lapte degresat, iaurt sau suc de fructe natural. Eu o sa merg pe lapte degresat pentru ca stiu ca sucurile de fructe au destule calorii. In felul asta imi iau doar 220 de calorii dar suficiente proteine si energie. Prietena mea spune ca e foarte satios. Atentie: acest shake, inlocuieste o masa, nu o completeaza. O poate completa doar pentru cei care urmaresc sa se ingrase. Deci, doua mese pe zi le-am rezolvat cu shake.

Formula 2 Multivitamine – o iau de teri ori pe zi. Am nevoie de ea pentru a completa dieta. Vreau sa slabesc dar vreau sa fac asta intr-un mod sanatos. Sa nu ma trezesc apoi ca imi cade parul sau dintii. Produsul ofera 20 de vitamine si minerale, dintre care: calciu si vitamina D pentru un sistem osos puternic, zinc pentru sistemul meu imunitar, vitamina B care imi da buna dispozitie si energie si vitaminele C si E cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante si acerbe luptatoare impotriva actiunii radicalilor liberi.

Cell Activator- important pentru ca aduce tot complexul de B-uri, fara de care o cura poate fi sortita esecului. Asta ma va ajuta sa fac fata stresului si oboselii si organismul nu va claca la prima bariera. Ajuta la excelenta absorbtie a vitaminelor si mineralelor din hrana, mareste vitalitatea, contribuie la instalarea in organism a unei stari de echilibru fizic si psihic. Contine oligoelemente cu rol de catalizatori, contribuind la detoxifierea celulelor.

Cell-U-Loss- reduce celulita pe care toata lumea o uraste. O pastila de 3ori/zi  ajuta la eliminarea naturala a reziduurilor din organism(prin combinatia unica de seminte, radacini si plante medicinale) si poate contribui la echilibrul hidric si electrolitic(prin continutul de potasiu). Imbunatatirea obiceiurilor alimentare, cresterea consumului de apa si activitatea fizica sporita poate, de asemenea, reduce formarea de tesuturi adipoase. Nu uita ca trebuie administrat cu o cantitate suficienta de apa!

Fibre si Plante Herbalife, Tablete – dupa cum numele ii spune, e bogat in fibre care stimuleaza tranzitul intestinal deci reduce absorbia grasimilor. Pe langa asta, creste si senzatia de sarietate si scade nivelul colesterolului atat de periculos pentru organism.”Actiunea acestui produs este asemanatoare cu cea a unui magnet. Trecand prin tractul gastro-intestinal, acesta atrage si elimina cu sine toate resturile alimentare, care nu au fost asimilate de organism.”. Dintre ingrediente amintesc fibrele granulate de ovaz si L-carnitina. Doza optima este de doua pastile de 3ori/zi.

Ceai Herbalife pe baza de plante –  contine cinci plante ale caror efecte benefice au fost dovedite de-a lungul timpului. Se prepara fie in apa rece sau calda adaugand o jumatate de lingurita de pulbere la o cana de lichid.  Nu contine decat 6 calorii/portie. Sigur ca il bei neindulcit sau folosind indulcitori din comert. Te revigoreaza, te energizeaza, accelereaza metabolismul, scade pofta de mancare si previne bolile cardiovasculare, cancerul sau ulcerul. Vei avea mereu pofta de viata si te vei putea concentra la capacitate maxima.

Thermojetics Galben –  sursa ta zilnica de crom, pentru a regla nivelul de glucoza din sange. El controleaza pofta de mancare. Doua tablete/zi inseamna o mana de ajutor data organismului in procesul de descompunere a zaharului. Asta te scapa de stari de oboseala si de acumularea grasimii in exces. Contine si Garcinia Cambogia  care este o sursa de acid hidroxicitric, ce ajuta la inhibarea enzimelor care transforma caloriile in grasime, poate fi benefic persoanelor care urmeaza o dieta cu continut scazut de calorii.

Thermo Complete- tablete pe baza de plante, o sursa de cofeina din ceai verde, pudra de cofeina, yerba mate si extract de cacao pentru a fi vioi, alert, plin de energie si concentrat. Ce face?Arde grasimile si le transforma in energie. Topeste grasimile din corp, te ajuta sa te simti satul pentru mai mult timp, diminuiaza dorinta de a manca, sporeste nivelul de energie, intensifica metabolismul, actioneaza impotriva radicalilor liberi. Stiu ca esti pe cale sa imi spui ca parca asta facea si produsul de mai sus. Dar sa fim seriosi, laptele nu ingrasa daca il bei simplu dar tu l-ai mancat cu paine. Ori ce ai pus pe tine cu ajutorul a zeci de produse, nu poate combate unul singur. E nevoie de forta cumulata a mai multora.

Pudra Proteica Personalizata Herbalife – in dublu exemplar vine si ea. O singura portie constand intr-o lingura rasa din acest produs, asigura 5 grame din proteine si zer. De ce ne trebuie proteine? Pentru ca tin de foame si stimuleaza masa musculara( ca doar facem si sport, nu?). Se dizolva in orice lichid, cat mai sarac in calorii. Asta e avantajul: aduce proteina fara calorii prea multe sau grasimi de care nu avem nevoie.

Cam asta e actiunea programului. Dar cel mai important factor din poveste esti tu. Si trebuie sa fii contient de urmatoarele aspecte:

  • O dieta sanatoasa nu inseamna infometare ci consumul cantitatii de proteine de care organismul are nevoie pentru a functiona la parametri optimi. Doar asa puteti arde caloriile si forma musculatura fara sa aveti senzatii de lesin cauzate de foame.
  • Ceea ce se formeaza in timp, are nevoie de timp pentru a disparea. Vorbim aici de kilograme. E nevoie de o cura de minim 90 de zile pentru rezultate foarte bune pentru ca doar pe timp lung obiceiurile alimentare se corecteaza.
  • Dupa atingerea greutatii dorite, este necesara o cura de intretinere cu durata egala cu perioada in care am slabit. Deci daca ai slabit in 3 luni mai tii inca 3 luni etapa de consolidare, de intretinere.

Acestea fiind zise, declar competitia deschisa.
Pe locuri, fiti gata…START LA SLABIT!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares