Scrii si castigi!

Nu, nu ati ghicit; nu este numele unui nou show TV. E doar un indeamn sa mi te alaturi in competitia BlogAwards. Nu trebuie sa fii cel mai bun la alergare, ci, dupa cum numele spune, este o competite pentru bloggeri. Daca ai un blog si iti place sa te exprimi in scris, chinuind tastatura, esti invitatul meu. Incepi prin a te inregistra pe BlogAwards.ro si continui prin a participa la campaniile aflate in desfasurare pe site. Fie te alegi cu premii la campanii, fie strangi galbeni blogosferici pentru zile negre.
Pentru fiecare actiune esti recompensat in bani virtuali si la final de luna sau de an, daca te situezi pe locurile fruntase te alegi cu premii de la sponsorii anuntati. Spre exemplu, pentru luna martie, poti castiga jocuri, licente antivirus, stickuri de memorie sau bannere de promovare. La inscriere primesti automat 100 de galbeni. Logarea la fiecare 12 ore iti aduce si ea 10 galbeni. Pentru fiecare campanie la care alegi sa scrii vei fi, de asemenea, remunerat. Pentru fiecare campanie BlogAwards.ro la care participi primesti cate 20 de Galbeni Blogosferici. Daca participi cu mai multe articole la o campanie, vei primi cate 5 Galbeni pentru fiecare articol, cu exceptia primului articol. Pentru mai multe detalii te invit sa consulti regulamentul BlogAwards.
Competitia a inceput pe 2 martie si se va derula pe tot parcursul anului 2013, punand la bataie si premii lunare si anuale. Nu ai nimic de pierdut ba, dimpotriva, ai doar de castigat. Sponsori ca Altex, Bitdefender, Jucarii Online, Blogatu.ro si multi altii abia asteapta sa fidelizeze cei mai harnici participanti BlogAwards. Hai sa ne duelam in articole si sa vedem care castiga!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares