Sa votam, zic!

Blogwars a ajuns la final. As fi visat sa particip si sa fiu in finala dar e o competite foarte grea si numai cei foarte buni reusesc sa ii faca fata. Am de luat o decizie grea: sa aleg intre cei doi finalisti, de fapt, intre articolele lor pentru finala. Regulile imi cer sa postez doar link spre castigator dar, cu riscul, de a face o greseala, nu pot da link doar spre unul. Ambele articole mi-au placut.  Si povestea lui Asus din Olimp si Asus-ul care apropie oameni.
Mi-a placut ideea de laptop-zeu suprem in Olimp, in locul lui Zeus si schita de macheta pentru Asus Taichi  dar articolul nu a fost suficient de argumentat. Detaliile au facut diferenta. Asa ca, votul meu va merge la articolul lui Gabriel Ursan. M-am saturat sa il tot votez dar nu am ce face(glumesc, desigur). Povestile lui, inspirate din viata reala si modul cum gadgeturile le infrumuseteaza viata, imi plac. Ma regasesc in poveste caci si mie a inceput laptopul sa imi fure prea mult timp iar sotul imi cam reproseaza. Norocul nostru ca nu avem copii. Avem doar un catel care, atunci cand simte ca nu mai poate sa suporte lipsa de atentie din partea noastra, sare pe laptop si obtine cateva minute bune de joaca. Mica „telenovea”, plina de detalii atat ale relatiilor dintre personaje cat si ale cadrului si a caracteristicilor gadgetului din rolul principal, m-a cucerit. In materie de review it ascuns in poveste si redactat pe intelesul tuturor, Gabriel castiga detasat. De-a lungul intregii competitii, am gasit articole a caror ideea de baza imi placea mai mult decat cea a articolelor sale. Dar nu erau complete. Porneau de la o idee si se pierdeau undeva.
Gabriel, meriti sa castigi dar sa ai grija sa nu iti neglijezi vreodata nevasta sau fetita! Viata va fi si mai frumoasa dupa ce castigi competitia asta :P.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares