Oferta care combate astenia de primavara

Ma simt clasa in clasa a patra. Ma tot gandesc cum sa incep si nu imi vine in cap decat clasicul „a venit primavara” cu care incepeam compunerile. Soarele isi face simtita aparitia si n-are alta treaba decat sa imi bata mie in geama dimineata de la 7 de parca el s-a culcat o data cu mine la ora 1 noaptea. Pasaricile sunt vesele nevoie mare si fac un taraboi care mie imi da migrene. Oamenii ies si incep sa curete gradinile …la fel ca vecinul meu care s-a gasit tocmai azi sa taie cu flexul niste fiare prin gradina. Cica primavara e anotimpul cand totul revine la viata si renaste bucuria; la naiba: abia ma obisnuisem cu iarna! Nimic nu imi intra in voie, cred ca deja astenia de primavara isi face de cap prin organismul meu, tropaie voioasa prin fiecare celula. Am eu ac de cojocul ei!
Ii aplic metoda terapiei prin shopping. Decat vizita la psiholog in valoare de 100 de lei, si sa plec de acolo tot frustrata ca i-am dat o poala de bani doar ca sa ma tina de vorba, nu mai bine imi cumpar eu ceva frumos, care sa ma bucure cu adevarat?

Nu planuiesc sa cumpar lucruri de care nu am nevoie, doar de dragul de a le cumpara, si nici sa aleg ce e mai scump. Pur si simplu, ma voi relaxa studiind oferta si voi decide ce e mai bun pentru mine din domeniul care ma intereseaza. Am un laptop batran si bolnav, il aud ca respira greu si simt cum abia isi mai taraste hardul de pe o zi pe alta. Am decis sa il pensionez asa ca musai sa organizez un interviu pentru a angaja unul nou. Pun mana pe mouse si intru pe One It, unul din magazinele care detine un numar mare de CV-uri de laptop-uri bine pregatite, licentiate in navigare rapida pe net si cu studii prin cele mai bune fabrici de asamblare.Studiez cateva si il chem la interviu pe Toshiba Satellite U840W-10.

Arata bine la prima vedere, imbracat adecvat intr-o carcasa ce pare de aluminiu, cu o silueta slim. Si-a facut temele si stie cum sa se prezinte la un interviu: carcasa Precious Silver cu textura textila de culoare maro, tastatura neagra. Dotat cu procesor de ultima generatie, Intel® Core™ i5-3317U din a treia generaţie pentru Ultrabook™, cu tehnologie Intel® Turbo Boost 2.0, cu afisaj TFT HD Toshiba TruBrite® cu luminozitate ridicată, raport de aspect de 21: 9 şi retroiluminare cu LED-uri, cu o memorie de 4GB DDR3, placa video  Intel HD Graphics 4000, e greu sa ii poti spun „nu”. Tastatura cu retroiluminare il face ideal pentru lucrul peste program, mai ales noaptea. Unde mai pui ca dupa program, ne putem si distra impreuna datorita ecranului  lat de 14.4″, aspect Cinematic de 21:9 si difuzoare SRS Premium Harman Kardon, Gata: e angajat!

Bucuria cea mare abia acum vine: o sa imi aduca si profit cat cuprinde: vad ca are si pretul redus cu 100 de lei. De 100 de lei imi cumpar si ceva farduri sau poate bluza aia misto pe care am vazut-o ieri. Mi se pare mie sau visez? M-am ciupit si vad ca nu a disparut oferta. Deci e pe bune: noul meu angajat vine si cu cadou: un super aparat foto, de la un producator pe care il apreciez. Deci in aceeasi bani ma aleg si cu laptop-ul si cu aparatul si cu farduri sa ma aranjez ca sa dau bine in prima poza facuta cu Nikon COOLPIX L310 (black). Parca, dintr-o data, nu ma mai deranjeaza asa tare vrabiile astea care se cearta la geam.
Vai….dar ce-avem noi aicea? E plin de oferte, bine ca mi-am luat alicea. Uite alta treaba faina: cu produsul cumparat ma inscriu si la tombola. Imi inscriu produsul pe site si am sansa sa castig un TV LED Toshiba 32BL502, cu diagonala de 32″. Atentie! Nu e premiu unic, e premiu zilnic! Deci am sanse mari. Si sa nu credeti ca e vreo smecherie, pur si simplu, calitatea de partener Toshiba a celor de la One It, ii face sa isi permita preturi mici si cadouri mari. Fix cum imi place mie. La asa oferte, imposibil sa nu functioneze terapia prin shopping. Lucrurile se coloreaza in roz si optimismul iti revine. Cu asa vesti bune….tot sa vina primavara!
Asa ca inchei, tot ca in copunerea de clasa a IV-a: „Ce frumoasa este primavara!”. Mi se pare mie sau vrabiile astea ciripesc in ritm de „Vine, vine primavara”?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares