Join the club!

Ce-ti spune tie termenul de „coolbuy”? Un soi de cumparaturi marfa, de cumpara si ramai cu banii, nu? Exact asta inseamna. Cu site-ul coolbuy.ro m-am intalnit prima data acum an cand am cumparat un voucher de reducere pentru pizza, pare-mi-se. Acum site-ul se imparte in doua sectiuni: CoolBuy Deals si CoolBuy Club. In esenta scopul e cam acelasi: de a ne ajuta pe noi sa cumparam ce ne place, facand economii, in acelasi timp. CoolBuyDeals este o platforma de cumparaturi, pe care intri, alegi din ofertele disponibile ce te intereseaza, achizitionezi un voucher cu ajutorul caruia vei intra in posesia produsului dorit, la un pret mult mai mic decat in mod normal. Ofertele se schimba periodic. CoolBuy Club este un club privat, exclusivist, ai carui membri beneficiaza de servicii premium incluse si privilegii in reteaua de parteneri.

 

Astazi, vom vorbi despre acest club, ce presupune el si ce privilegii aduce.Misiunea CoolBuy Club este de a oferi un statut privilegiat membrilor sai prin reteaua de parteneri, carora sa le creeze valoare prin puterea de cumparare si interesul membrilor. Important de precizat ca pentru a intra un club ai nevoie de un Card Privilege. Acesta este de doua tipuri: cardul standart si cardul Limited Edition. Numarul de carduri standard care poate fi emis tinde spre infinit, insa al celui editie limitata, este de maxim 5000 de membri asa ca, musai sa te grabesti daca vrei sa iti asiguri accesul la cele mai bune oferte din orasul sau zona ta. Exista, desigur, diferenta atat de costuri cat si de beneficii intre cele doua tipuri de carduri. Taxa anuala de membru posesor de Card Privilege este de 149 lei iar cea pentru Card Privilege Limited Edition este de 499 de lei. Dar si privilegiile dobandite sunt pe masura, iar daca vei sta sa calculezi la sfarsit de an, cat ai dat si cat ai economisit prin calitatea ta de membru al clubului, fii sigur ca vei iesi pe plus.
Cum functioneaza treaba? Tu devii parte din acest club exclusivist iar asta iti ofera tot timpul reduceri la produsele si serviciilor partenerilor, al caror numar este in continua crestere. Exista si ofertele ultra-exclusive, la care au acces doar posesorii de card editie limitata. Haideti sa vedem cateva exemple de servicii si bunuri cu pret special, de care m-as putea bucura eu.

Sunt femeie si am 28 de ani. Sunt preocupata destul de mult de sanatatea mea dar cu toate astea, nu mi-am facut niciodata testul Papanicolau atat de necesar in depistarea anumitor afectiuni. Dar cu cardul, as putea sa fac acest test gratuit la centrul medical Fertilia, partener CoolBuy. Mai apoi, ma macina kilogramele multe acumulate in plus. Nu am mai mers la o sala de mult. Dar poate daca beneficiez de o zi Full Acces Pass GRATUIT la Clubul Sportiv Ciprian Sora, am sa prind gustul din nou. Sau sa incerc mai degraba aerobic? Ca vad ca as putea avea si aici o intrare gratuita.Acum, ca sa nu fiu egoista, ma gandesc si la sotul meu: ce sa faca el cat timp eu ma investighez si ma zbantui si observ ca s-ar putea duce la un carting. Vad o oferta de stomatologie si imi vine sa ma bat singura. M-am dus la o clinica privata acum o luna. Prima consultatie 50 de lei, radiografia 70 de lei; si cand ma uit aici le-as fi putut avea gratis la Clinica Stomatologica Trident.Tuturor ne place pizza. Mie imi place mult cea de la Dominium dar nu imi permit mereu. Ei bine, de acum voi manca mai des cu reducerea mea de 40%. Da stiu ca ingrasa dar promit eu ca fac si sport, mai ales ca m-am decis si optez pentru Zumba ca nu e asa monotonie la antrenament. Plus ca reducerea de 40% ma va face sa misc mai „cu talent” cum ar spune unii. Si daca tot ma duc la sala si pun sunculita la treaba, ma tem ca am sa slabesc si am nevoie de haine noi. Asta sa fie paguba! Si aici rezolv tot cu cardul meu CoolBuy Privilege ca am reducere de 20% la comenzile de pe Tzoale.ro. Ma mai gandesc ca acum ca venit primavara, renunt la caciuli si sepci si ar fi cazul sa imi aranjez si eu parul mai des. Am sa ma duc la salon sa imi iau pachetul coafor pentru 6 luni si imi asigur coafura pana in toamna. Ah, era sa uit: trebuie sa planific si vacanta de 1 mai mai ales ca va fi una destul de lunga. Mergem la munte. Tot unde am fost si anul trecut dar cu 20% reducere la hotel anul asta.

Dupa cum puteti vedea, cu Cardul Privilege, beneficiezi de tot felul de reduceri sau tratamente preferentiale, si de mici cadouri din partea anumitor parteneri. Ar mai fi de mentionat asigurarea de calatorie inclusa la GROUPAMA, bilete cumparate in avans la film, teatru, spectacol, asistenta auto MIDOCAR (VW, SKODA si AUDI) cu tractare gratuita Bucuresti + 25Km. Asta pentru cardul standard. Dar pentru Card Privilege Limited Edition, lucrurile stau si mai bine: ai asistenta rutiera extinsa cu tractare la nivel national si masina de schimb de aceeasi clasa oferite gratuit.

Nu cred ca poate spune cineva ca nu il tenteaza sa manance la jumatate de pret, sa bea cu 30% reducere, sa calatoreasca facand economie, sa slabeasca la preturi de criza si sa se ingrijeasca de sanatate gratis. Bunica avea o vorba „suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine”; eu am sa o adaptez si am sa spun ca suntem prea saraci ca sa nu apelam la reduceri. Daca te-am convins ca ai nevoie de Cardul Privilege, ma bucur si, daca inca mai stai pe ganduri, mai studiaza privilegiile si te convingi singur. Intocmeste o lista cu lucurile de care ai nevoie pe urmatoarele 3 luni, si vezi cam cat vei economisi! Ne vedem in club!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares