Job-ul perfect pentru Cenusareasa

Cine nu o stie pe Cenusareasa, fata fermecatoare cu par blond si ochi albastri? Prin cate a trecut ea sarmana si cate a suportat din partea mamei vitrege, pana ce a ajuns sa se marite cu printul. Credeati ca greutatile s-au terminat pentru ea? Nici vorba!
Intrigile tesute de mama si surorile vitrege, precum si prezenta soriceilor ei iubiti, la castel, dadeau zilnic nastere unor discutii in contradictoriul cu sotul sau. Au incercat vreme de cateva luni sa remedieze probleme, dar basmele refuza sa se termine cu bine. Cenusareasa e proaspat divortata. Aflata in imposibilitatea de a mai ramane la castel, are de ales intre a se intoarce in casa mamei vitrege sa fie exploatata sau sa isi gaseasca ceva de munca.
Aflata pe facebook, in incercarea de a-si modifica statusul relatiei din „married” in „single”, Cenusareasa da din intamplare peste un anunt pe  pagina de facebook Leofex.
Ideea de a a-si alege o pereche de incaltaminte pe care sa o poarte o saptamana iar apoi sa intocmeasca un raport de „purtabilitate”, o tenteaza. Mai ales ca va fi si remunerata ca sa faca ceea ce se pricepe cel mai bine. Suma de 150 de lei ii era mai mult decat necesara. Oamenii aveau nevoie de persoane care sa testeze modelele de pantofi din noua colectie si sa le ofere un feedback care sa ii ajute sa imbunatateasca produsele pentru a raspunde cat mai bine nevoilor purtatorului. Campania, fiind deschisa la nivel national intre 1 -31 martie, pica cum nu se poate mai bine pentru ea asa ca facu primul pas si isi redacta CV-ul.
 Il atasa si il trimise pe adresa cariere@leofex.ro, fara a uita sa specifica ca purta numarul 35 si prefera pantofii eleganti pentru ca se obisnuise cu incaltamintea de printesa.
Doua zile mai tarziu, Cenusareasa este sunata de o doamna de la Leofex.ro.
– Buna ziua, in urma cu doua zile ati aplicat pentru un job de shoe-tester. Am sunat ca sa va felicit. In urma analizarii CV-ului ati fost considerata a fi unul din candidatii perfecti pentru postul de colaborator pe care il oferim. Job-ul va apartine.
Cu emotie, Cenusareasa i-a multumit si apoi au discutat detaliile despre cum va intra in posesia pantofilor.
In ziua imediat urmatoare, un curier ii bate la usa si ii inmaneaza o cutie. Pantofii alesi au sosit. Ii scoate cu grija. Par la fel de pretiosi ca pantofii de cristal cu care l-a cucerit pe print. Ii suceste pe toate partile, neindraznind parca sa ii puna in picioare.

 

I-a purtat vreme de o saptamana peste tot unde se ducea. Putea observa ca toti o admira si in fiecare seara isi nota noi impresii cu privire la noile incaltari. Era obisnuita sa isi faca treaba bine si noua meserie o facea din pasiune dar constienta ca trebuie sa acorde toata atentia detaliilor. La sfarsitul perioadei de proba, a intocmit urmatorul raport.

 

atelierulfamiliei.ro

Ca rezultat al raportului, la cateva zile a primit un plic cu remuneratia care i se datora alaturi de o foaie prin care era informata ca datorita pregatirii in domeniu si a seriozitatii cu care a tratat sarcina, Leofex.ro ii ofera un contract de colaborare permanenta.Atentie! Unele detalii din articol sunt  pura fictiune dar campania Leofex.ro de angajare de shoe-testers e pe bune! Porti pantofi si esti platit!Trimite si tu datele tale pe adresa de e-mail specificat mai sus in articol sau completeaza forumularul de pe pagina de facebook Leofex. Daca esti considerat potrivit pentru misiunea de purtator de pantofi, ii porti o saptamana, spui cum te-ai simtit in ei si ce reactii au starnit si primesti 150 de lei.  Si nu-ti face griji, Cenusareasa nu-ti va lua locul. Intre timp s-a impacat cu printul!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares