Iepurasul de Paste – goana dupa cadou

Tic-Tac, Tic-Tac, vremea s-a dat peste cap. Mai ieri fuse 1 Martie si acuma e iar Craciun? Iepurasul de Paste e oarecum derutat, nu mai stie daca trebuie sa vopseasca oua sau sa plece sa caute brad pentru impodobit. S-a trezit buimac azi si s-a uitat in agenda:e sfarsit martie. Musai ca peste cateva saptamani vine Pastele si el are atatea de facut: oua de vopsit si de incondeiat, iepurasi de ciocolata de executat si lista de cadouri Paste de onorat. Zau ca unii ii cer prea mult. Nu se gandesc la cat are de alergat bietul Iepuras. Eu sunt modesta si timida din fire asa ca nu i-am cerut prea multe. Nimic pretentios….
Primul pe lista, un ceas casual, potrivit pentru seara de Inviere. Cureaua si cadranul sa fie negre ca sa le pot asorta usor la orice. Ca material prefer pielea, nu prea da bine si dezvolt si alergii la curele din alte materiale sintetice. Sa aiba carcasa mare rotunda din otel inoxidabil, dotat cu mecanism japonez Seiko Epson. Da’ sa nu arate ora in japoneza ca nu stiu sa o citesc.
Urmeaza pe odinea de zi o pereche de cercei. Si aici lucrurile sunt simple. Nu vreau sa fie mari, maxim 3 centimetri. Nu e momentul de Inviere sa ies prea tare in evidenta. Am vazut ceva sub forma semnului infinit si mi-ar placea sa port un asa model din argint sau argint rodiat.  Nu e intentia mea sa ii cer foarte multe bijuterii dar asa e traditia sa ne innoim de Paste si eu inteleg ca si bijuteriile trebuie sa fie noi. Am mai solicitat o bratara de argint, model turcesc cu pietre colorate pentru ca nu imi doresc ca la masa de Paste sa fac nota discordanta cu ouale din cos. Iar de pus pe degete, nu i-am cerut inelul Arabelei, desi mi l-as fi dorit. I-am trecut pe lista un inel tip verigheta antistres, nu de alta, dar la masa de Paste se prezinta si soacra-mea care e cel mai mare generator de stres posibil. I-am multumit si i-am urat spor la cumparaturi!
Azi am primit urmatorul mesaj:
„Sunt disperat, sunt in pragul demisiei si al depresiei. Nu credeam ca e atat de greu sa gasesti niste bijuterii din argint si un ceas. Nu puteai sa ceri si tu ca orice om normal un ceas de firma si in colier de aur alb cu diamante? Era mai simplu asa. Am milioane de cadouri de gasit si eu de trei zile bat mall-urile cautand cercei in forma de infinit, bratara colorata si inele antistres. Da-mi o sugestie, o idee unde le gasesc! Sa ma duc sa le caut in Italia? Ori renunti la ele, ori ii cer Patriarhului sa mute Pastele mai la vara!
                                                          Iepurasul de Paste”
Chiar acum ii voi scrie raspunsul:
Draga Iepurasule,
Nu credeam ca niste amarate de bijuterii te vor pune in asa mare dificultate. Eu pe toate le-am vazut pe un singur site dar nu mi-am permis sa iti sugerez de unde sa le iei. Am crezut ca experienta isi spune cuvantul si te descurci. In primul rand, inelul antistres il gasesti aici. Si ti-l recomand si tie cu caldura mai ales ca e si la reducere. Pe linkul urmator ai ceasul de dama quartz Jaz-ma, tot la pret redus si el. Cerceii in forma de infinit sunt astia  si uite si bratara model turcesc colorata. Cred ca mai simplu de atat nu se putea; sa le poti aduna pe toate dintr-un singur magazin, fara sa faci bataturi prin mall. Tine minte de magazinul OnlineBijoux pentru ca in mod sigur vei mai avea nevoie de el. Au produse pentru toate gusturile si toate buzunarele, de dama sau barbatesti si n-ar fi rau cand ai pe lista de cadouri bijuterii sa consulti oferta. Oricand ti se va cere un inel, un pandantiv sau o pereche de cercei din argint sau suflate cu aur, un set de bijuterii cu cristale swarovski, de un ceas de dama pentru doamna Iepuras sau chiar de bijuterii pe micutii iepurasi, in magazinul asta online vei gasi produsele dorite la preturi de criza, ca doar si tu traiesti tot in Romania. Ba, mai mult decat atat, daca esti chiar la sapa de lemn poti sa cumperi si in rate fara dobanda. Sper ca nu e cazul. Ne vedem de Paste!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares