Dincolo nu e mai ieftin

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la portofelul meu, ma ia cu fiori daca e vorba sa scot ceva din el. Mamaia zice ca seman cu tataie, ca noi doi am fi capabili sa taiem si coada pisicii ca sa nu mai dureze mult pana iese pe usa si sa se raceasca camera. Eu cred ca exagereaza. Sunt doar chibzuita. De fapt… mai chibzuita decat restul familiei, chiar cea mai chibzuita …. sau ca sa atingem cat mai multe grade de comparatie ale acestui adjectiv, sunt chibzuita – chibzuitelor. Si asta nu inseamna ca intodeauna caut cel mai mic pret ci cel mai bun raport calitate- pret, pentru ca tot bunica mea spune mereu ca suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine.
Cred ca ati inteles ca eu sunt ca spiridusul din reclama , care se plimba pe raioane si ia preturile la analizat cu lupa, in cautarea celui mai mic. Aceeasi problema ma macina si cand este vorba de alegerea unor produse electrocasnice sau, mai bine spus, „chestii de bagat in priza”. E normal sa fii atent la pret, mai ales ca e foarte simplu sa analizezi preturile online. Ai acelasi produs in 20 de magazine dar in fiecare este valabila o alta oferta. Si aici nu vorbesc de ofertele din supermarketuri pentru ca la acest capitol nu prea recomand cumparaturile din acest tip de magazine. Am avut multe experiente neplacute asa ca prefer sa apelez la un magazin care vinde doar asa ceva, nu si castraveti; un magazin care stie ca placile de baza nu se vand la kilogram.  E simplu sa alegi ce e mai avantajos. Folosesc si comparatoare de preturi. Caut un laptop si observ ca pretul modelului ales variaza intre 2800 si 3200 de lei. Sa fim seriosi, tu pe care l-ai alege?  Eu as alege unul de 5000 de lei. Dar nu am bani.

Uite asa patesc mereu cand vreau sa cumpar ceva mai scump. Ma trezesc ca nu imi ajung banii, ca trebuie sa caut mult si bine preturi mai mici, ca trebuie sa fac compromisuri si asta nu imi place. Normal ca uneori recurgem la imprumuturi si ne intereseaza sa le primim rapid. Daca si voi sunteti in aceeasi situatie si vreti un laptop sau o plasma si nu va ajung banii, e clar ca aveti nevoie de credite asa ca, eu va sfatuiesc sa va informati pe site-ul Provident despre ce inseamna un  imprumut rapid nebancar.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares