Ati mai vazut ambasadoare in adidasi?

Cam toate ambasadoarele pe care le-ati vazut pana acum pe la TV sau …voi stiti pe unde, purtau un deux-piece probabil si pantofi eleganti. A venit vrema ca moda sa se schimbe. Si cine sa o schimbe, daca nu eu?

Nu sariti sa imi spuneti ca nu sunt ambasadoare pentru ca o sa fiu. Asta mi-am dorit de cand m-am inscris la Relatii Internationale.Studii Europene. Apoi mi-a trecut. Credeam ca nu am nici o sansa. Dar, iata ca sansa a venit. Se lanseaza competitia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro” si imi depun candidatura inca din prima zi. Nu am nevoie de semnaturi dar ma puteti sustine prin comentarii. Nu stiu inca ce presupune functia dar e atat de tentanta ca voi avea timp sa ma gandesc la asta dupa ce castig. Pentru inceput, oamenii imi vor da papucii. Ha, ce va mai bucurati de raul meu! Nu ma goneste nimeni. Imi vor da o pereche de incaltari gratis pentru ca nu isi permit ca viitoarea ambasadoare sa umble in cipici.
Am ales o pereche de pantofi sport Adidas pentru femei. Da, port masura mare la picior dar nu am de gand sa traiesc pe picior mare, odata ajunsa „la putere”. Sunt din piele si au niste detalii imprimate care ii fac speciali. Imi place designul si se potrivesc firii mele comode. Voi putea sa alerg intre birourile din ambasada in voie.

Vezi aici pantofi sport Adidas, originali, pentru femei!

Nu-mi fac griji nici pentru momentele cand femeia de serviciu va lasa podeaua uda pentru ca au talpa din cauciuc. Pentru rezistenta lor nu imi fac probleme; firma ii recomanda si stiu ca fac numai lucruri de calitate. Se potrivesc la fiecare pereche de blugi pe care o am in sifonier. Sa vezi ce bine o sa dau in poze cand dau mana cu alti ambasadori. Toate privirile vor fi pe pantofii mei. Poate o sa ma dea si la stiri, sper ca nu la cele de la ora 5.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares