Atac la Orhideea

11 martie 2013.

Gamerii din Romania isi ascut sabiile si pornesc la razboi. Prima batalie va avea loc in aceasta seara la  Media Galaxy Orhideea la evenimentul de lansare al jocului StarCraft II: Heart of Swarm, organizat de Altex Romania in parteneriat cu Roccat.  Intarzierile nu sunt acceptate asa ca musai sa fiti acolo la ora 21:30. Mircea cel Batran nu a intarziat la nici una din  bataliile purtate. E drept ca el se batea cu turcii incercand sa apere spatiul romanesc, dar misiunea noastra este si mai grea. Sa lupti cu alte specii din Galaxie, aparand umanitatea, pentru asta ne antrenam de mici inca de la primul StarCraft aparut. Dar jocurile cresc si evolueaza o data cu noi si iata-ne acum uniti de dragostea pentru StarCraft II.

 

Heart of the Swarm este primul expansion pack pentru jocul de strategie in timp real de mare succes  StarCraft II: Wings of Liberty. Fosta regina a Lamelor, Sarah Kerrigan, este in centrul celui mai nou capitol din saga SF a Blizzard Entertainment, care porneste intr-o incercare de a reuni Swarm si de a se razbuna. Sarah iti da intalnire diseara pentru a-ti face cunostinta cu elementele noi ale jocului si pentru a actiona sub comanda ta, incercand sa castigati impreuna atat lupta contra trupelor criminale ale Terra Dominion cat si contra Silviu Lazar ( alias NightEnD), cel mai bun jucator de Starcraft II la momentul actual din Romania si unul dintre cei mai buni Protoss din lume. Aceasta este una din surprizele pregatite de Altex pentru lansarea StarCraft II: Heart of Swarm. Este suficient sa fii gamer impatimit de StarCraft si sa te inscrii la tombola. Aici intra norocul in actiune si daca vei fi selectat prin tragere la sorti intre cei opt norocosi, veti incepe sa jucati 1:1 pana la unu :).Castigatorul locului I la “Competie StarCraft 2 live” va avea ocazia de a juca un meci domonstrativ cu Silviu Lazar.Vor exista 2 zone de  gaming conectate la 2 ecrane mari cu sitem de sunet performant, unde veti putea juca varianta initiala a jocului SC II Wings of Liberty.

Nici ceilalti osteni priceputi nu vor ramane nepremiati. Primele patru pozitii ale competitiei live vor fi recompensate astfel:

  • Locul I – va castiga un Kit de Gaming professional ( 1 mouse Kine Pure, 1 tastatura Isku Fx , 1 mouse pad Sota ,) +1 editie de colectie Starcraft II Heart of the Swarm
  • Locul II – va castiga o tastatura Isku Fx + 1 editie de colectie Starcraft II Heart of the Swarm
  • Locul III – va castiga un mouse Kine Pure + 1 editie de colectie Starcraf II Heart of the Swarm
  • Locul IV – va castia un mouse pad Sota + 1 editie de colectie Starcraft II Heart of the Swarm

A doua competitie, “Fan StarCraft 2”, este dedicata tuturor fanilor prezenti. Ei vor participa la o tombola in urma careia se vor desemna  5 castigatori a cate o editie de colectie Starcraft II Heart of the Swarm si 10 castigatori a cate o editie standard Starcraf II.

Cumparatorii jocului nou lansat, din Media Galaxy Orhideea, vor primi tricouri si postere in limita stocului disponibil.
Pe locuri, fiti gata, la ataaaac! Gameri, luam cu asalt Media Galaxy Orhideea. Obiectivul? Cucerirea expansion-ului la Starcraft II: Wing of Libert. Gamerii din tara se pot alatura cauzei, participand la adunarile din Altex Cina Constanta, Altex Sibiu , Altex Cluj Iulius Mall, Altex Iasi Iulius Mall si Altex Ploiesti Ciocarlia, incepand cu ora 23:30.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares