Juraminte respectate

respect

Povestile de dragoste, mai ales cele care dureaza, sunt cele mai frumoase. Povestea noastra a inceput acum 13 ani. Intr-o zi ploiasa de toamna, singuratatea ma macina, cand un prieten comun mi l-a prezentat. Mi-a dat datele de contact si mi-a spus ca e sigur ca vom ramane impreuna. Asa a fost. Avem 13 ani de relatie si nu m-a dezamagit vreodata. Mi-l imaginam asa aratos cum imi fusese descris: cu un logo atragator cu pagini multe si dotat cu produse de calitate. Stiu ca poate va gandeati la un barbat dar nu e cazul. Eu vorbeam despre magazinul online Oktal.

Am intrat pe linkul recomandat si l-am vazut. A fost dragoste la prima vedere. Era atat de usor sa navighez prin el ca nici nu simteam cum treceau orele. Am decis ca relatia noastra trebuie sa treaca la pasul urmator si ca trebuia sa fac o achizitie. Am lansat o comanda si m-am bagat la somn. Am adormit cu gandul el.
 
La doua zile dupa aceasta seara in care m-am indragostit iremediabil, comanda mea a ajuns acasa, insotita de factura si de inca un document. L-am deschis cu emotie si am citit:
” Eu, Oktal, te iau pe tine drept client sa iti fiu alaturi la bine si la rau, in comenzi mai mici sau mai mari, pana cand caderea retelei de net ne va desparti. Promit sa nu te dezamagesc niciodata, sa-ti raspund mereu cand ai o problema legata de produsele mele, sa-ti ofer doar produse de calitate; sa te respect pana la finalul garantiei produsului, sa nu iti incalc drepturile de cumparator si sa iti fac pe cat de des posibil cadouri constand in promotii si reduceri”. Era semnat de Oktal si in drepta mai jos semnasera ca martori ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online).
Am fost teribil de emotionata si am pastrat juramantul la loc sigur atatia ani. Mereu s-a tinut de promisiune si tot timpul am avut o retinere in a-mi marturisi, la randul meu, sentimentele nutrite.
 
Astazi a venit randul meu : Eu, Cristina, te-am acceptat pe tine ca magazin online de incredere! Mi-ai fost alaturi atatia ani. Cred ca esti singurul care si-a tinut toate promosiunile fata de mine.Mereu am gasit in tine un furnizor de produse de calitate cu garantie satisfacatoare. Mereu ai tinut cu casa si preturile au fost pe masura bugetului. M-ai ajutat cu sfaturi cand nu stiam de produs sa aleg, mi-ai dat ragaz treizeci de zile sa il returnez daca nu ne potrivim. Mi-ai pus la dispozitie un numar de la service in caz ca am probleme si pentru ca eu eram cea mai importanta,ai lansat si sectiunea e-service. Mai stii cand eram bolnava si nu puteam iesi din casa? Tu ai venit si mi-ai luat laptop-ul, l-ai reparat si l-ai adus inapoi fara sa imi ceri vreun ban. Cand am avut probleme cu banii, m-ai lasat sa platesc in rate. M-ai invitat la sediul tau si mi-ai oferit adesea premii. Acum, la 13 ani de relatie, ma declar multumita si inca indragostita. Semnez Cristina si iau drept martori sutele de mii de clienti multumiti.
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares