Barbatul adevarat si look-ul Real

Are 25 de ani si se imbraca sport, in general. Nici nu i-ar permite job-ul altfel. Lucreaza in industria auto, intr-o fabrica in care isi lasa lucrurile la vestiar si se pierde intr-o salopeta albastra. Nimic pretentios dar trebuie imbracat de toamna. E sotul meu.
 
Si, cum spatele fiecarui barbat bine imbracat, sta o femeie cu gusturi, trebuie sa imi fac datoria si de data asta. In general, ii cunosc gusturile si daca nu le avem comune, eu i le educ. Prefera de o mie de ori sa spuna ca ii place ce i-am ales, decat sa se contrazica o ora in privinta hainelor. Stie ca tot la parerea mea ramanem. Asa ca ma pun pe recomandat. Iau catalogul Real cu haine din marca proprie Designers.

Lenjeria intima e singura care ii ramane pentru toata ziua asa ca e important sa fie comoda, sa fie masura lui si dintr-un material de calitate. Nu suporta boxerii asa ca mergem pe chilotul clasic din bumbac mai ales ca exista masuri mari pentru funduri mai generoase, precum al lui. Continuam cu o pereche de pantaloni stil sport tot din bumbac 100% , culoare negru, masura 52 sau poate ….sa fie 54 ca parca s-a mai implinit in vara trecuta.Sunt sigura ca ii vor veni bine, ii vor permite sa sofeze fara sa il jeneze.

 

Completam tinuta cu o bluza pe nuanta kaki, pentru a-i scoate in evidenta culoarea ochilor albastri-verzui. Iar combinatia cu maneca de culoare gri este extrem de tinereasca. Croiala stiu sigura ca ii va placea pentru ca nu suporta tricourile sau bluzele care il strang de gat. Sa vedem ce mai punem … . Hai sa fie si o curea ca s-o fi ingrasat dar poate mai slabeste si ..sa nu piarda frumusete de pantaloni. Neagra sa fie. Poate o mai poarta si la altceva si … nevasta se gandeste mereu la toate. Punem si un portofel. Nu negru ca negrul subtiaza si nu e cazul. Il luam maro si ne facem cruce sa aiba ce pune in el.

 

Un pantof sport cu siret i se va potrivi de minune. E comod si fara pretentii dar cu un design placut. Iar pentru zilele mai mohorate ce vor sa vina ii punem si o jacheta. I-ar fi placut mai mult pantofii negri dar nu am de gand sa ii asortez pantofii cu cureaua. Cel mai mult ii va placea jacheta pentru ca de anul trecut a vrut sa isi ia ceva in genul acesta dar stocul s-a epuizat rapid.

Sa recapitulam : pantaloni, incaltaminte, jacheta …mai lipseste ceva? A, da: putina esenta de atractie. Il parfumam frumos cu un deodorant la oferta si e gata sa plece la munca. Dupa atatea cumparaturi, e cazul sa mai si produca ceva!

Articolul a fost scris pentru SuperBlog 2012.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares