Platesti si nu slabesti!

Faptul ca am multe kilograme de dat jos nu mai e un secret. E atat de frumos sa privesti la o reclama si sa te visezi mai slaba cu 15 kilograme doar punand picaturi sub limba, dar tragic cand te gandesti ca oamenii chiar cred asta. Exista persoane care si-ar pemite sa cumpere absolut orice produs care promite sa le faca suple peste noapte. Si totusi, si ele se chinuie cu regim si sport la fel ca noi, muritorii de rand. O iau drept exempluu pe Teo care avea un salariu foarte bun si nu a facut nimic fara efort sau pe Minodora, pe care tocmai am vazut-o la o emisiune la TV. Alearga zilnic o ora pe banda, cand ar fi mai simplu sa cumpere un produs minune gen Alcachofa.

 

La Alcachofa nu m-am intins ca stiam sigur ca e apa de ploaie dar m-a incantat la maxim ideea de a ajuta organismul cu un ceai si o tinctura de la Faunus Plant. Nu au fost deloc ieftine dar am zis ca fiind romanesti, fiind din plante trebuie sa faca ceva bun pentru sunculita mea. De unde atata? Dupa o luna de baut ceai si tinctura minune, mancat fara paine am reusit sa dau jos un kilogram. Superb, nu? In conditiile in care ei spun ca pentru cei cu un exces ponderal ca al meu s-ar da jos cam 8-9 kg pe luna. N-as fi visat la atata. Dar macar 3 kilograme tot ma gandeam ca ma ajuta sa le ard.

Asa ca, eu am decis; data viitoare cand ma mai dau banii afara din casa, ii investesc in fructe si lactate cu continut scazut de grasimi, iar vointa de a bea amaraciunea aia de ceai o transform in cateva minute de exercitii fizice. Sunt convinsa ca rezultatele vor fi mult mai bune. Nu faceti ca mine, sa va visati slabe/slabi cu produse minune! Asa ceva nu exista!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares