Q10 – ce stie sa faca?

Coenzima Q10 poate ca e la fel de importanta ca si apa pentru organism. Exista femei care cred ca aceasta coenzima e doar o gaselnita pentru a se vinde creme de fata scumpe. Nimic mai gresit! Nu doar produsele scumpe contin aceasta coenzima si ea nu a fost inventata ieri.

 Este o „chestie” de care avem nevoie si nu doar la exterior. Ca noi in general ne-am invatat sa ascundem gunoiul sub pres; ne tratam fata cu ce stim noi mai bine si interiorul il lasam mai la urma. Coenzima Q10 actioneaza si in exterior la suprafata pielii dar si in organism, ori un organism sanatos se reflecta intr-o piele frumoasa. Ce face minunea Q10? Pai ea cam are rol in ce tine de sistem imunitar, de regenerare si antioxidare. In mod normal, ar trebui ca al tau corp sa iti puna la dispozitie aceasta coenzima, dar radiatii si poluarea o cam distrug. Asa ca, inima, parul, pielea, gingiile si intreg organisnul au nevoie de un supliment pentru a nu imbatrani inainte de vreme.

Ce argument sa va aduc mai bun in sustinerea necesarului de aport de Q10, daca nu faptul ca ea este recomandata pacientilor bolnavi de cancer, intrucat, alaturi de un regim sanatos, ajuta la regenerarea celulara si are efecte puternice antioxidante ajutand organismul sa lupte cu ce il ataca? Personal, consum mai degraba produse destinare tenului si parului, continand coQ10, insa imi sunt cunoscute efectele ei pentru ca matusii mele, diagnosticata cu mastoza fibrochistica si bunicului meu cu multiple probleme dar cea mai grava fiind scleroza multipla, li se recomanda asa ceva. Ori, o femeie care la 6 luni de la operatie prin care i s-au extirpat niste noduli si avand inca un san cu 6 noduli in asteptare, nu ar putea sa faca fata muncii in departamentul de carne al unui supermarket, unde se munceste in frig, cu mainile in carne congelata si se ridica zilnic poate sute de kilograme de navete… iar un bunic diagnosticat de peste 15 ani, care refuza sa se mai interneze si sa isi faca tratamente, nu ar mai merge inca pe picioare.(ce-i drept o face cu greu , dar altii ar fi fost de mult tintuiti la pat total). Mama o consuma pentru ca are probleme cu diabetul si cred ca in curand ma apuc si eu pentru ca nivelul colesterolului a cam inceput sa creasca si mi s-a spus caq prezint risc mare de boli cardiovasculare. Toti consuma Coenzima Q10 in ulei de catina Hofigal , concentratii diferite, mai ales ca mama se duce si le ia de la o farmacie care eu nu stiu unde este dar le ia la pret foarte bun.
Tocmai am castigat pe facebook pe pagina Magazin Dacic Cool, un sampon, un balsam de par si un gel pentru contur ochi continand aceasta coenzima. Dupa testare revin cu impresii.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares