Tara lui Ponta si Crin Voda

Romania
Gata; le-a iesit pasenta. Surle si trambite de bucurie de parca ne-ar fi adus vestea ca am scapat de criza. Au votat burtosii somnorosi sa il dea jos pe Traian Basescu.
 
 A nu se intelege ca plang dupa Base’ dar va rog sa nu uitati ca s-a luptat pentru democratie si am primit doar bataie de joc. Cine l-a ales e indreptatit sa decida daca il mai vrea sau nu, nu niste ahtiati dupa putere carora nu le pasa nicidecum de noi ci sa apuce ei osul cel mare. Nu sunt eu mare critic politic; multe din jocurile politice nici nu le inteleg dar le simt pe pielea mea. Facem referendum sa votam? Ce sa mai votam? Ca tot ca ei o sa iasa. Unde mai pui ca ne-am facut si de tot cacatul si ne batem in interimari intr-o perioada departe de culoarea roz. Cred ca situatia Greciei a fost nimic pe langa ce ne asteapta pe noi. Nu-mi place nici chelia lui Basescu dar nici freza lui Antonescu si reverentele lui „umile” care ascund toata parsivenia din partid, pusa la un loc. Nu a fost domnul Traian un presedinte perfect dar macar era si legal si legitim. Unii sunt revoltati si declara deja ca nu vor merge la referendum. Altii sunt de acord ca Basescu sa plece de la Cotroceni. Ca intotdeauna, parerile sunt impartite. Dar sa nu uitam ca Nu suntem de capul nostru; suntem parte dintr-o comunitate europeana care nu va intarzia sa ne sanctioneze pentru aceasta instabilitate politica si sa nu credeti ca faptul ca Antonescu e interimar, va face sa scada euro de maine. Mai ganditi-va!
 
 Haideti sa ne gandim un pic cum e mai bine pentru noi. Trebuie sa ne informam bine si sa ne prezentam la acest referendum, sa decidem soarta noastra. Sa nu traim cu regretul ca altii au ales pentru noi. Macar sa ne-o facem cu mana noastra.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares