Ce fel de personalitate ai?

ce tip de personalitate ai

Citeam cate ceva pe bloguri ai am gasit o leapsa. Mi-a sarit rapid in ochi intrebarea „Ce fel de personalitate ai?” si m-am gandit sa o preiau pentru ca azi simt nevoia sa ma autoanalizez. Eu am preluat-o de la Ioana dar ideea ei a pornit de la Adelina. E ciudat ca a fost nevoie sa ma intrebe cineva asta; aveam impresia ca stiu cine sunt si ma pot caracteriza rapid. Imi dau seama ca nu e asa. Poate ca sunt prea complexa sa ma pot intelege eu insami?

1.Ce crezi că determină pe un om să fie domn? 

Nu stiu despre ce fel de „domnie” vorbim. Eu o iau in sensul de omenie si consider ca doar bunul simt dobandit prin educatie si experinta de viata, te fac sa fii acel om despre care semenii tai nu pot spune decat: „Ce OM, Ce Caracter!”.

bottegaverde.ro

2.Dacă ar trebui să alegi între familie şi persoana iubită …pentru a fi fericită, ce ai alege?

A existat o vreme in viata mea, cand persoana iubita parea a fi mai importanta decat familia. Cred ca toti am trecut prin asta si ni se parea un capat de lume cand ne certam cu iubitul. Astazi, sunt o norocoasa: persoana iubita e parte din familia pe care mi-am dorit-o mereu. Nu e o familie perfecta si nu cred ca exista asa ceva dar e familia in care eu ma simt bine si nu cred ca daca as fi nevoita sa fac fata unei emisiuni de genul „Schimb de mame”, nu m-as acomoda prea usor.

3. Ce fel de personalitate ai?

Ma consider si sunt considerata o persoana de incredere, o fire vesela si ambitioasa, critica mai degraba cu mine insami si retinuta uneori din teama de a nu supara.

4. De ce unele persoane, atunci când pierd persoanele iubite…au impresia că nu mai are nici un rost să înceapă altă relaţie?

Nu stiu care este motivul altora dar, in ceea ce ma priveste pe mine, e vorba de faptul ca atunci cand iubesc o fac cu tot sufletul si nu pot schimba ceea ce simt rapid. Plus ca tind sa idolatrizez persoana de langa mine si am impresia ca nu pot gasi ceva la fel, asta presupunand ca relatia nu se incheie cu o dezamagire crunta din partea persoanei iubite iar in cazul asta, posibil ca lipsa poftei de alta relatie sa vina dintr-un inceput de depresie si o scarba fata de tot ce te incojoara.

  5.Cum te simţi atunci  când ura te cuprinde?

Groaznic. Ma simt cel mai rau om de pe fata Pamantului. Simt ca nu merit nimic si imi vine sa ma bat singura. Am noroc ca astfel de stari sunt rare si trec rapid, altfel cred ca mi-as invineti singura ochii :). 

Joci si tu leapsa? Nu uita sa spui de unde ai luat-o si de la cine a pornit!

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares