Cenusareasa isi ia papuci

O noua campanie ne atrage atentia, zilele astea. Stiu eu ca nimanui nu ii face placere sa i se dea papucii, dar sa i se daruiasca o pereche de papuci …deja suna diferit. Mai ales ca deja temperaturile urca si incepem sa ne gandim la zilele toride de vara si la confortul pe care trebuie sa il asiguram picioarelor ce ne poarta unde le cerem. De mica am fost fascinata de povestea Cenusaresei. Visam ca intr-o zi o sa apara si in viata mea un print cu o pereche de pantofi care mi se vor potrivi de minune si ma va duce la castel sa facem nunta mare. Nici o sansa. Cred ca nici un print n-ar porni sa isi caute o nevasta care poarta 39 – 40 la picior. Din punctul asta de vedere, visul nu mi se va implini niciodata.
 
 
Dar cu papuci pentru vara 2012 tot o sa ma aleg pentru ca Zorilestore se afla in plina campanie de facut bloggeri fericiti. Treaba e simpla. E ca la Mos Craciun. Tu le scrii ce papuci visezi si ei ti-i trimit. Ii probezi, faci cateva tumbe cu ei apoi, in semn de multumire, in loc de lapte cu biscuiti, pui mana frumos si scrii o postare pe blogul din dotare, despre papuci, despre ce spun picioarele tale cand le desparti de ei si cum se simt cand ii poarta.
 
Mie imi place incaltamintea comoda si cu design simplu dar atragator. Am ales modelul G2B pentru femei GB Colorful Sea Kirey si tocmai am aflat ca e confectionat din materiale 100% reciclabile. Asta e de bine. Sper ca Mos Craciun are si masura 40 si nu voi fi nevoita sa mai tai din picior. Acum stau cuminte si invat o poezie pana vin papucii. Apoi va dau eu de stire cum ne intelegem.

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares