S-au inzapezit puii

spalati puiul
 
In decembrie ne-am dorit atata sa ninga si n-am vazut zapada asezata. Tocmai cand ne gandeam ca iarna nu mai vine si ne pregateam de primavara, iarna a venit iar pe neasteptate. Cred ca toti stim cum s-a circulat vreme de cateva zile prin Bucuresti, mai ales in sectorul 5, „care este”. Au ramas oameni inzapeziti, s-au pierdut cateva vieti din cauza zapezii si a gerului. Dar au ramas si puii inzapeziti. Da, ati citit bine. Puii.
 
Cum care pui? Cei care trebuiau sa ajunga la Billa, spre a fi transati si a ni se oferi pulpele promise la oferta la 7,99 lei. Dupa oferta asta am plecat eu ieri, infofolita bine. Am cautat ceva vreme in vitrina produsul si, crezand ca am probleme cu vederea, am intrebat un angajat unde-s pulpele. Cica sunt pe drum. Pe care drum, doamna? Banuiesc ca s-a terminat stocul. Ei, aiurea. Nu le-au avut deloc. Puii au ramas inzapeziti undeva prin Calarasi, se pare, dar oferta a ramas intepenita pe site. Eu intelec ca pliantul odata tiparit nu mai poate fi modificat dar mult mai multa lume are acces la pliantul online. Ori pe acesta, il puteau modifica simplu, in atatea zile, daca ma gandesc ca oferta trebuia sa intre la raft de joia trecuta.
 
Macar in cazul asta nu prea am avut ce comenta. Zapada e zapada si nu i te poti impotrivi, mai ales daca locuiesti in Romania. Dar in alte supermaketuri se practica la ordinea zilei tiparirea unor pliante cu oferte una si una, din care la raft nu vei gasi nimic pentru ca s-a epuizat stocul in 3 ore. Ma scuzati, dar cate bucati au fost pe stoc, trei?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares