Ganduri de An Nou

2011 a trecut prea repede. Timpul trece pe langa noi si ne incapatanam sa nu il vedem decat atunci cand e deja prea tarziu. N-am simtit ca a fost Craciun sau Revelion decat daca m-am uitat in farfurie sau la artificii. Nu zapada, nu colindatori. Totul se pierde. Nici macar nu se transforma. Trebuia sa fie veselie si n-a fost? Sunt ferm convinsa ca e vina mea asa ca ..se impune o schimbare.
 
Haideti sa nu mai fim rai, sau daca suntem si nu ne putem abtine, macar sa nu dureze mult. Dusmania nu aduce nimic bun. Am intrat pe nesimtite intr-o lume (cea a concursurilor), in care am descoperit cu regret ca nu exista prietenii. Totul pana la premii. Ne pupam cand votam si saptamana urmatoare ne dam in cap chiar si pentru un cos cu dulciuri pus la bataie de un organizator. 2011 a fost anul schimbului pe facebook si al ip-urilor dinamice. Ceva imi spune ca si 2012 va fi la fel. Totusi, ceva va fi diferit. Si se va vedea asta la sfarsit de an. Voi lupta cat imi sta in putere sa arat organizatorilor ce inseamna schimbul pe facebook, cate conturi pate detine o singura persoana, ce inseamna 1000 de voturi toate venite de pe acelasi calculator. Daca macar 5% se vor lasa convinsi sa renunte la atribuirea premiilor pe baza de like sau voturi pe care nu le pot verifica, atunci , cu siguranata in 2013 voi fi mai fericita.
 
In rest, decizia mea este de a continua sa particip, doar la acele concursuri si competitii curate, unde fie totul sta in voia sortii, fie in capacitatea de a scrie si gandi un articol. E mai sigur asa. Si am ceritudinea ca fiecare primeste nici mai mult nici mai putin decat ceea ce merita. Si ce castigi pe o parte pierzi pe alta.
 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares