Il vreau si e la reduceri!

Draga Mos Craciun,

 
Iti scriu si anul acesta ca in fiecare an. Anul asta cum te-ai odihnit in concediu? Stiu ca tu ai concediul scurt pentru ca analizarea condicilor cu comportamentele copiilor, cititul scrisorilor, cautatul si impachetatul cadourilor cer foarte mult timp. De asta eu, ca o fata cuminte (cum ma stii inca de pe vremea cand mancam toate bomboanele ce le puneai in brad si spuneam ca Mosul a adus numai ambalaje), am zis sa nu fiu egoista si sa iti dau o mana de ajutor. Bine ..asta nu inseamna ca anul asta nu o sa cer nimic!
 
Stiu ca printre lucrurile cel mai des cerute se numara si aparatele foto (sper ca nu ai ratacit scrisoarea mea … daca da, atunci iti amintesc ca si eu tot un aparat foto vreau sub brad). Prin urmare am zis sa va anunt pe tine si pe spiridusi ca week-end-ul acesta , magazinul F64 are un sac de reduceri. Nu e cat sacul matale dar e mare. Nu tasta F4 aia de o apesi matale cu „Alt” ca sa inchizi scrisorile de la copiii neastamparati. F64. E un magazin online (stiu spiridusii mai bine) din care va recomand sa faceti CraciunoShoppinguiala cu incredere mai ales azi si maine, 10 si 11 decembrie 2011. E vorba de reduceri. Adica poti spre exemplu sa imi iei mie un aparat foto si ai reducere de 10%, astia 10% se duc inapoi la buget, ii pui intr-un cont la banca din Laponia, la anul mai facem o economie de 10-15% la o camera video si tot asa in cativa ani imi pui in brad cheile de la o masina noua. Nu uita, te rog, ca reducerile tin doar 2 zile si ca poti sa le comanzi direct pe site( dar va trebui sa te interesezi daca se fac livrari la Polul Nord) sau sa trimiti vreo 2 spiridusi la showroom.
 
Daca e sa ma intrebi pe mine la ce produs cred ca va fi cea mai mare reducere …eu mizez pe Fuji Finepix HS-20 EXR. De ce? Raspunsul e simplu: pentru ca inca de cand erai matale tanar(trebuie sa fi arata tare ciudat Mos Craciun brunet si fara barba) se stie ca „vrabia malai viseaza”. Daca tu vei considera ca am fost atat de cuminte incat sa il merit si il vei cumpara pentru mine, atunci mai am o mica rugaminte. In seara de ajun, cand Rudolf depaseste viteza legala pe deasupra orasului, te rog foloseste-l pe Fuji ca sa imi faci si mie cateva poze de sus din sanie sa ma bucur de peisaj. Poti chiar sa imi faci o poza cum stau cuminte in pat si ma uit la filme de Craciun ca il tine zoom-ul. Nu-ti va fi greu sa il folosesti pentru ca este un aparat numai bun pentru amatori ca noi. Si daca esti interesat cumva, are si functie de filmare HD asa ca il poti filma pe Rudolf intr-unul din momentele de suparare ca nu ii iese aterizarea. Poate daca urmareste filmuletul un an intreg, isi va da seama unde greseste si la anul nu va mai repeta greseala.
 
Deja te retin prea mult asa ca inchei aici. Eu te astept cuminte. Am o surpriza anul asta. La un pian de jucarie sau un fular mai mergea ” Catelus cu parul cret” dar acum … la ce pretentii am, pentru un Fuji Finepix HS-20 EXR deja am avansat la cantecele. De-abia astept sa vad renii cu copitele la urechi ascultandu-ma cum cand prima strofa din „Mos Craciun”. Si promit ca anul asta nu mai stau pe genunchii tai asa ca pleci intreg acasa. Faci o poza cu mine?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares