Eu stiu ce vreau sub brad!

brad ca în filmele americane cum sa împodobești

Inca de cand credeam ca o liniuta e o litera si ca un bastonas e o fraza intreaga, ii tot scriu lui Mos Craciun. In 26 de ani, nici un raspuns. Ori Posta Romana mi-a pierdut scrisorile, ori n-oi fi fost eu cuminte… cert e ca niciodata nu am primit ce mi-am dorit. Dar anul asta norocul e pe cale sa mi se schimbe.

Am primit raspuns de la Mos Craciun:
 
” Draga Mosului,
te urmaresc de cand erai mica. Mereu ai fost fata cuminte si ma miram de ce nu primesc scrisori de la tine, in care sa imi spui ce cadouri iti doresti. Se pare ca s-a produs o incurcatura si scrisorile tale ajungeau mereu in cutia vecinului meu Mos Niculae, care nu are o situatie financiara prea buna si aduce mai mult dulciuri. Dar anul acesta, el mi-a adus toate scrisorile ratacite in sertarul lui. Te anunt ca in fondul tau de cadouri pe care l-am deschis inca din 1984, s-au acumulat pana acum vreo 2300 de lei. Am la dispozitie banii dar nu stiu ce cadou sa iti ofer. Te rog pe tine sa iti alegi un cadou din magazinul evoMAG.ro si sa imi comunici ce ai ales pentru a a-mi trimite spiridusii sa il impacheteze.

 

 

Cu darnicie si bucurie,


Mos Craciun”

 
In primul moment am simtit o bucurie imensa, bucuria unui copil pe care il duci la raionul de jucarii si ii spui „Alege-ti ce jucarie iti place mai mult!”. Dar fix cum copilului i-ar fi greu sa se decida la una singura si ar vrea sa ceara si un robot cu telecomanda si un elicopter si o masina de politie, tot asa si eu ma framant de ceva zile osciland intre laptop, tableta sau un smartphone. Daca bugetul mosului era nelimitat… atunci lucrurile erau simple. Stiam sigur ca imi doresc o masina. Dar la 2300 de lei m-as putea alege cel mult cu o Dacie 1310 numai buna de dus la rabla. Sau lasa! Navigand, insa, prin oferta de produse a magazinului recomandat de Mosu’ am gasit o promotie care m-a facut sa ma decid pe loc. Ia sa vedeti cum ma fac eu cu masina:
 
” Draga Mos Craciun,
 
iti multumesc ca nu ai uitat de mine. Eu n-am incetat niciodata sa cred in tine si uite ca bine am facut! Am intrat im magazinul despre care mi-ai scris si am gasit foarte multe produse pe care mi le-as fi dorit. Tocmai cand credeam ca imi va fi imposibil sa imi aleg cadoul si ma pregateam sa fac biletele si sa aleg prin tragere la sorti, am zarit pagina unei promotii de care nu stiam. Anul asta nu ti-am scris pentru ca aveam ceritudinea ca dorinta mea de Craciun e imposibil de indeplinit. Dar s-ar putea sa nu fie asa. Cred ca, totusi, tu imi poti aduce masina pe care mi-o doresc. Nu te grabi sa tragi concluzia ca sunt fata rea si ca vreau mai mult decat imi poti oferi; lasa-ma sa-ti explic! Aleg sa imi pui sub brad un laptop Maguay eXpertBook 3G Altro impreuna cu bonul/factura care dovedeste achizitia. Si e posibil ca pe 21 februarie 2012 sa ma sune cineva si sa imi comunice ca sunt fericita castigatoare a masinii Ford Ka, pusa la bataie in cazul promotiei despe care iti vorbeam. Am o sansa din 200 si cred in sansa mea, pentru ca daca tu mi-ai scris, inseamna ca sunt norocoasa. Doar te rog sa te grabesti pentru ca in stoc sunt doar 200 de laptop-uri.  Laptop-ul ales corespunde perfect nevoilor mele, nu e deloc greu deci nu iti va pune probleme la sciatica atarnand prea mult in sac. Iar pretul e de doar 2199 de lei. Din restul banilor ramasi la buget, cumpara te rog ce crezi de cuviinta pentru Mos Niculae si multumeste-i ca a pastrat scrisorile mele! 
 
Cu drag si multumiri,
 
Cristinuta”

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares