Azi e ziua lui Traian Basescu

 

4 Noiembrie – zi istorica. Ziua in care s-a nascut, acum 60 de ani, presedintele nostru iubit … sau poate… nu asa iubit daca avem in vedere urmatorul banc :

 
„Cand este singura data cand zambim la Basescu??
Raspuns:Cand ne uitam prin luneta!!”
 
O multime de site-uri au facut pagini speciale, in care romanii sa ii poata ura presedintelui una-alta de ziua lui. Si pentru ca au intuit corect ca nu toate urarile vor fi ortodoxe, si-au asumat raspunderea de a sterge comentariile care trec limita obscenitatii.Ce remarc din aceste comentarii? Traian Basescu mai are inca admiratori, chiar daca sunt putini.Dar majoritatea mesajelor se invart in jurul ideii pe care o exprima urmatoarea urare :”Pai, ce sa-ti urez, frumosule : sa ajungi la pensie chiar de maine si sa-ti faca pensia de 400 de lei ! Asa sa-ti ajute Dumnezeu !”.
 
A nu se intelege ca facem politica aici. Departe de mine acest gand. De fapt, daca maine s-ar face alegeri n-as sti pe cine sa aleg. Am convingerea ca, indiferent care ar fi presedinte, nu s-ar bucura sa alt tip de mesaje de ziua lui. Insa, eu nu ma pot abtine si doresc sa ii fac o urare sincera, din suflet:: La multi ani, domnule Basescu, ani fericiti in care sa traiti bine, dar nu cu mai mult de 600 de lei pe luna! Sa vedem atunci daca va da mana sa mergeti la tratamente si operatii in Austria , si daca dupa 10 ore pe zi (din care iti sunt platite doar 8) de alergat si facut taras-culcat pe sub autospeciale, in fabrica , mai aveti chef de un sprit si mai spuneti ca romanii nu au bani pentru ca sunt lenesi!”

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares