Steve Jobs nu mai e. S-a lansat iSad

fata trista
 

Steven Paul Jobs (24 februarie 1955 – 5 octombrie 2011) a fost cofondatorul si CEO-ul (directorul general) al firmei Apple Computer, precum si CEO al firmei Pixar, panala achizitia acestui studio de animatie de către compania Disney . A fost cel mai mare actionar al companiei Disney  si membru in consiliul de directori ai Disney. Jobs este considerat ca fiind cel mai influent personaj atat din industira calculatoarelor cat si in industria divertismentului.

Un om special, implicat direct in lansarea a multe produse revolutionare (iPod, iPhone, iPad), dar pe care boala nu l-a ocolit. In 2004 a anuntat ca sufera de cancer la pancreas si in 2009 a fost supus unui transplant de ficat, care se pare, ca nu prea a reusit de vreme ce in 2011 primeste inca de la inceputul anului recomandarea de a se retrage din activitate.
N-a putut lipsi in martie de la lansarea versiunii noi de iPad si a refuzat sa plece inainte de lansarea noului iPhone 4S. De la acest eveniment a lipsit .In august si-a anuntat retragerea definitiva si a cedat locul de la conducerea companiei. Vedeam atunci un Steve Jobs, extrem de slabit si slab dar la fel de carismatic.Am pierdut un spirit initiativ pe care toata lumea il regreta.Printre cei care isi exprima regretele diparitiei lui Steve enumaram : presedintele Obama, Bob Metcalfe si  Mark Zuckerberg.

Steve Jobs ne-a oferit cele mai reusite produse, de-a lungul anilor, crezand cu tarie ca oamenii „nu stiu ce vor pana nu le arati”. A plecat oferind un ultim produs , o metafora enuntata de Joshua Schachter :”iSad”.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares