Reduceri si premii

 

Nu,nu e campanie electorala si nici promotia de la deschiderea vreunui mare magazin. Este cea mai noua idee de promovare a site-urilor de reduceri.

Discount City este o campanie CautaReduceri.ro – cel mai mare portal de reduceri din Romania – ce are ca scop familiarizarea participantilor cu reducerile disponibile zilnic pe site.Mai exact iti creezi un cont pe site-ul jocului sau te loghezi direct cu contul de facebook, cumperi reduceri virtuale si folosesti voucherele cumparate in magazinele oraselului virtual, pentru a-ti minetine sanatatea , fericirea si energia la cote maxime. Salariul tau zilnic depinde de nivelul la care mentii acesti parametri.

In fiecare zi poti castiga prin tragere la sorti vouchere de 50 lei sau 100 lei pentru oferte reale de pe CautaReduceri.ro. Prin simpla inscriere esti deja in cursa pentru un iPhone, o vacanta pentru 2 persoane in Europa (tu alegi destinatia) si 10 produse Remington.100 de puncte cool stranse, te arunca si in tragerea la sorti pentru un smartphone Samsung Galaxy S2, 2 bilete de avion dus intors catre orice destinatie Blue Air si 10 produse Remington.Obiectivul tau principal este sa strangi 1.000 de lei pentru a-ti cumpara o casa in Discount City Residential Complex. In felul asta ai o sansa la premiul de 10.000 Euro CASH.

Este un joc destul de interesant, in cateva minute tu afli care sunt reducerile zilei si it completezi activitatile din joc iar organizatorul se alege cu mii de accesari ale ofertelor pe care tu le distribui ca sa iti castigi banutii vituali necesari completarii jocului. Curios sa afli mai multe sau dornic sa castigi? Intra in joc!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares