Odiseea cauciucului spatial

anvelope
De pe la jumatatea lui august am inceput sa avem cosmaruri legate de cauciucurile Loganului noastru. De unde sa le luam sa fie mai ieftine, de unde sa scoatem banii? De ce ne trebuiesc cauciucuri cand in Bucuresti ninge o singura data pe an si atunci oricum nu te incumeti sa pleci cu masina? Pai normal ca avem nevoie de cauciucuri, daca Vanghelie de 2 ani cheltuie banii de deszapezire pe Vanghelioane.

 

Si uite asa am inceput sa cautam minunate anvelope in sus si in jos si sa strangem ban pe ban, ca sa nu ne trezim la 1 noiembrie fara dotarile legale. Prima sursa de cautare : internetul. Anvelope noi de la 240 de lei in sus (185/65/R15), resapate intre 160 si 180 de lei, deci nu mare economie. Mai asteptam cateva zile in cautarea unei oferte prin marile magazine bucurestene. Dam peste un pliant Dedeman cu niste anvelope rezonabile dar ce pacat ca le-am descoperit in ultima zi a promotiei, cand la raft deja nu mai era picior de produs. Mai asteptam … La doua zile se prezinta in cutia postala un frumos pliant de la Real cu oferta de anvelope resapate 3+1 gratis. Cata bucurie pe noi ca scapam cu 600 de lei. As, de unde? Oferta incepea a doua zi, zi in care sotul meu, dupa programul de munca, a dat iama in Real sa isi ia bijuteriile de iarna. De unde sa iei daca nu mai sunt? S-au vandut toate in cateva ore, explodeaza vesel un angajat de pe raion. Si pornim de unde am plecat, tot fara anvelope.

Incepand sa cautam prin magazinele de profil din cartierul din dotare, Rahova, am dezlegat misterul disparitiei anvelopelor de la Real. La magazinele de pe Posada si Muntii Carpati, fix modelul din Real, proaspat adus, caci nu prezenta nici fir de praf, se vinde cu 200 de lei bucata. Curata afacere!

Ca o mana cereasca a picat miercuri o oferta venita de la Cora. Slavita fie Cora ca ne-am luat si noi anvelopele mult visate si injurate. Voi de unde le-ati luat sau de pe unde o sa le luati? Cei care aveti all-season nu mai zambiti fericiti ca si voua va trebuiesc de iarna. Noua directiva zice ca all season nu e suficient. Mai lipseste acum sa vina cu o noua directiva pe la sfarsitul lunii, prin care sa ne oblige sa ne punem senile.

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares