Harta hotilor din Bucuresti

Chiar acum 5 minute , un articol distribuit pe facebook, mi-a atras atentia. Nu e tocmai articol. Era un link catre un fisier imagine, creat, se pare de cei de la Evenimentul Zilei, numit harta hotilor din Bucuresti. Pe o harta a Bucurestiului s-au adaugat 4 puncte rosii, in zonele considerate cele mai active cand vine vorba de furt.Identificam in imagine Zona Rahova, Zona Militari, Gara de Nord si Pantelimon. E drept, eu stau in Rahova si se cam fura si nu neg ca si in celelalte 3 zone practica respectiva e la mare cautare. Dar de ce ar avea cineva impresia ca pe Magheru nu se fura?
 
 
 
Cel putin in zonele acestea cu risc crescut, sa le numim asa, oamenii stiu la ce sa se astepte. In Rahova mea natala sau pe la Gara de nord, getile si posetele nu stau altfel decat lipite la piept. Dar intr-o zona cu risc scazut, oamenii tind sa fie prea relaxati. Stiti oare cum se smulg din mana telefoane sau posete ale unor domnisoare relaxate care isi flutura gentile alene pe bulevard, in drum spre facultate? De ce nu vorbeste nimeni despre cat de mult de fura in mall-uri?
 
Nici in complexurile chinezesti de la marginea capitalei nu sunt atat de multi hoti de buzunare ca in mall-uri  pentru ca , ce-i drept, si buzunarele sunt mai pline in acest caz. Eu zic ca se fura peste tot si sfatul meu , daca vreti sa scapati de hotii de buzunare, de posete si de ce or mai fi ei, e sa nu mai purtati bani la dumneavoastra. Slava Domnului, ca de data asta statul roman isi face bine treaba, si prin criza in care ne-a bagat , suntem scutiti de grija banilor care a doua zi dupa salariu deja nu mai sunt. Dar …atentie in ziua de salariu!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares