Premii de vara , bune si iarna

baiat folosind un laptop pentru școală
Navigand prin maretul Google, am dat peste un concurs, care, e imposibil sa nu atraga priviri. Se pun la bataie 3 premii,mai exact 2 telefoane mobile Nokia C3 si un laptop Asus.Concursul se desfasoara pe Playtech.ro si este sponsorizat de magazinul Koyos.ro. Conditiile de participare , deloc greu de indeplinit si aspiratia la laptop nou, m-au determinat sa ma inscriu.
 
Nici telefonul Nokia C3 nu e de aruncat, ba dimpotriva; e dotat cu tastatuta querty, ceea ce face mesajele mai usor de tastat, comexiune Wi-Fi pentru ca ai nevoie de internet, camera foto si posibilitatea de extindere a memoriei pana la 8 GB. Dar, cu telefonul, inca ma mai descurc cu cel vechi.
 
In schimb, laptopul Asus X52F-EX514D , nu m-as da inapoi de la a face chiar si cateva tumbe pentru a-l aduce la mine acasa. Procesorul Intel Core i3de 2.4GHz, displayul dintr-o bucata, placa video Intel si unitatea optica incorporata il fac o unealta ideala pentru cam orice fel de activitate ti-ai dori sa desfasori pe laptop.Asa ca, hai sa ne inscriem cu mic cu mare si sa vedem care are mai mult noroc la tragerea la sorti din 7 septembrie 2011.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares