Nunta lu’ Borcea

sursa foto ProTV.ro

Deja m-am plictisit. Nunta lui Cristi Borcea mai are putin si devine mai discutata decat nunta de la palatul Buckhingam. Mi-a placut mult remarca unei doamne pe facebook :”Pana ieri nu stiam cine e Borcea, azi ii stiu si meniul”. Eu inteleg ca nunta e un moment unic, mai mult pentru Alina Vidican decat pentru Borcea, si ca trebuie marcata cu ceva opulenta dar nunta asta a fost mai degraba bataie de joc: o sfidare la adresa romanului de rand care face credite ca sa isi plateasca intretinerea, la adresa oamenilor care aveau drum prin Pipera la ora nuntii si s-au trezit cu drumul blocat ilegal si imoral de limuzina alaiului “regal”. Sincer, nici nu ma intereseaza daca se iubesc sau e doar o relatie “din acelea”.

Nu ma intereseaza cati bani au si nici nu as avea nevoie de ceva dar imi provoaca greata atitudinea unui om care se declara mare credincios,alias Gigi Becali care isi cumpara costume de 20000 de euro si ne spune ca “doar nu asteptam sa fie o nunta saraca”. Se pare ca “razboinicul luminii” a retinut din Biblie numai ce i-a convenit, printre care si chestia cu “femeia trebuie sa fie supusa barbatului”, in schimb a sarit in mod foarte convenabil peste carti intregi in care se vorbeste despre cum nu ii place lui Dumnezeu fala si cum nu agreeaza acumularea de bunuri materiale. Desigur ca era prost reporterul care a indraznit sa intrebe despre “cubaneza” comandata , cum sa ne inchipuim ca el ar putea cere asa ceva?! Meniu de fite in care, la naiba, nici sarea nu putea fi una obisnuita ci o sare speciala de Himalaya, show ca la carte din partea nasului smerit. Si un comentariu pe care l-am gasit :”Dar asta cu saracia poporului nu are nici o legatura cu nunta omului. Romania e saraca pentru ca nu se munceste.” Zau tzaca? Hai sa te intreb eu daca ai muncit o zi in viata ta pana acum ca sa stii cum e? exista locuri unde da: nu se munceste , dar nu generaliza ca habar ai tu cat muncesc romanii pe 800 de lei.

Din toata povestea asta, singurul nume pe care vreau sa il retin este Mihaela Borcea, o femeie desteapta care a ales sa plece in ziua nuntii fostului sot ca sa nu  aiba parte de ziua cea mai proasta din viata, o femeie care isi vede de copii ei si chiar mai face si altceva in afara de plimbari intre Romania si Miami si saruturi in fata camerelor. Bravo Mihaela si felicitari ca ai scapat de farsa-casnicie!
Daca tot vorbim de nunti, stiu eu un restaurant pentru nunta in bucuresti numai bun, fara fite dar elegant si cu preturi de exceptie, asa ca raman si bani sa va puneti dale in curte ca sa nu isi rupa mireasa tocul in vreo groapa, inainte de nunta.

Related Posts

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares