Iantu se intoarce

like
 
Stau si-mi aduc aminte ce vremi si ce emisiuni mai erau cand eram eu mica… greu de crezut ca am fost mica vreodata …. De cate ori nu lasam cartea de o parte ca sa ma uit la emisiunea mea favorita „Vrei sa fii miliardar?”. Imi placea la nebunie sa imi confrunt raspunsurile cu ale concurentilor. Cand raspunsul meu era corect saream in sus de parca eu as fi fost pe scaun in platou si as fi castigat cine stie ce premiu.
 
Cu greu ma facea cineva sa ratez vreo emisiune. Apoi formatul a disparut pentru o buna bucata de timp, asta in cazul in care nu vroiai sa te uiti la tentative de emisiuni de genul „Te pui cu blondele?” in care Dan Negru face atmosfera tipand cat il tin plamanii.
 
Dupa ce am vazut filmul „Vagabondul milionar”, mi s-a facut si mai dor de emisiunea mea de suflet. Ma intrebam daca o vor mai relua vreodata oamenii astia sau va avea aceeasi soarta ca si anterioara mea favorita, „Robingo” care crescuse , crescuse pana explodase si disparuse definitiv cu tot cu Horia Brenciu, care inca de pe vremea aceea vorbea mai mult decat trebuia :). Dar, iata ca rugaciunile mi-au fost ascultate. Virgil Iantu revine cu emisiunea care l-a facut celebru, de data aceasta pe Kanal D. Inca nu stim cand, dar stim ca datorita trecerii la Leul Greu, emisiunea noua se va numi „Vrei sa fii Milionar?”.
 
Eu o astept cu sufletul la gura, chiar daca nu imi voi face niciodata curaj sa ma inscriu pentru a participa la emisiune. Dar eu castig de acasa. Castig divertisment!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares