Bijuteriile vorbesc despre noi

bijuterii piele sensibilă
Varietatea de modele si materiale din care sunt confectionate bijuteriile, ne pune intr-o mare dilema. Cum sa aleg ce ma reprezinta mai bine? Daca felul cum ne imbracam spune ceva despre personalitatea noastra, de ce bijuteriile pe care le purtam, nu ar spune si ele ceva despre noi? Ei bine, ele chiar spun.
 
Stilul unei persoane se reflecta la fel de bine si in vestimentatie si in bijuteriile pe care alege sa le poarte. Modelul de bijuterie aleasa difera de la persoana la persoana , in functie de personalitate, dar si de la moment la moment, la o singura persoana, in functie de starea de spririt.Bernard Show spunea ca daca vrei sa afli cine este cu adevarat fata pe care abia ai cunoscut-o, priveste-i bijuteriile. Vei afla imediat daca este rafinata si cultivata sau… vei renunta sa te mai vezi cu ea.

Unii prefera aurul sau alte metale pretioase, altii nite bijuterii fantezie.O pereche de cercei sa un colier rotund, tradeaza o personalitate deschisa la lucruri noi. O femeie clasica, eleganta si cu stil, opteaza pentru perle discrete sau bijuterii finute din aur. O bijuterie supradimensionata sau foarte colorata vorbeste despre tine spunand ca esti o persoana care nu duce lipsa de incredere in sine. O bijuterie Vintage se potriveste unei femei sentimentale, cu latura feminina foarte dezvoltata.

Optarea pentru bijuterii hand-made e semn ca esti o persoana extrem de moderna in gandire, si foarte „open minded”. Firile sportive aleg bijuterii elegante si poarta intotdeauna bratari cu tinte sau sport.Femeia diva o recunosti dupa cercei mari candelabru, coliere cu pietre pretioase cum sunt diamantele.  O adolescenta rebela si aventuroasa nu va purta in viata de zi cu zi perle niciodata. Va opta pentru bijuerii de metal, lanturi sau piele, in forme cat mai ciudate. Tocmai pentru a trasmite mesajul catre toti:”Eu asa sunt!”.

Un spirit indraznet(dar si bine dotat financiar) poarta diamante. O femeie romantica, fie ca e la intalnire cu fetele sau la un dineu va purta mereu inelul de logodna si cruciulita de la bunica.

Cred ca, prin intermediul bijuteriilor, noi femeile, avem capacitatea de a schimba o stare de spirit doar schimband un mic accesoriu de la gat sau de la mana.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares