Castiga bani muncind acasa cu Lady’s

Castiga bani muncind acasa cu Lady's
 

Toti ne aflam in cauatarea unui mod de suplimentare a venitului lunar. Ce poate fi mai usor decat sa muncesti de acasa mai ales sa muncesti pe internet si sa castigi bani din aceasta activitate.

Lady’s vinde produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii exclusiv on-line iar tu poti deveni reprezentat gratuit. Inainte de a spune ca tu nu ai cui vinde produsele citeste.Produsele sunt foarte ieftine si bune deci se vand sigur. Chiar daca nu ai un grup mare de prieteni sau cunostinte carora sa le vinzi, poti castiga bani recomandand altora sa vanda aceste produse.Ca reperezentant vei castiga 25% din vanzarile pe care le faci. Cum devii reprezentant? Ai doua modalitati la alegere :

1. Comandati un singur catalog, si il veti primi gratuit acasa. Puteti astfel studia pe indelete produsele si plasa apoi o comanda.

2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.
Vei castiga 25% din toate comenzile facute.
Daca vei recomanda alcuiva sa se inscrie, si acea persoana devine reprezentant, vei castiga 10% din cat vinde persoana respectiva. (exemplu: X vinde de 300 de lei – tu castigi 30 de lei; daca ai 10 astfel de oameni venitul tau lunar va fi de 300 de lei).
De la nivelul 1 primiti 10%, daca prietenele tale vor recomanda la randul lor magazinul www.Ladys.ro poti dubla aceste puncte si aduna pana la 20% din nivelul 1.

Click AICI pentru a descoperi toate detaliile acestui program!

Nu te costa nimic sa incerci aceasta oportunitate!
Fa-ti cont si studiaza afacerea!

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Lamiita P
    • 01/06/2016
    Răspunde

    Multumim de informatie. E un mod placut si avantajos de a-ti suplimenta veniturile si voi studia mai amanuntit oferta.

  1. Răspunde

    M-am înscris și eu cu mult timp în urma 🙂 intre timp am renunțat la ei sau am renunțat sa fac comenzi ca încă primesc newsletterul :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares