Am cearcane dar ma tratez!

ochi
 

Oricat de frumosi ar fii ochii tai, cearcanele de sub ei ii vor umbri. Citeam undeva chiar ca acestea imbatranesc fata mai mult decat ridurile sau firele par albe.In vreme ce unele dintre voi va confruntati cu problema cearcanelor doar in anumite perioade, ca urmare a unui somn insuficient sau a unor alergii, altele “le admiram” zilnic in oglinda.

In cazurile ereditare nu s-a dovedit inca eficienta vreun tratament, insa in ceea ce priveste cearcanele dobandite, acestea se pot trata , in timp estompandu-se sau chiar disparand definitiv.

Intai de toate trebuie stabilita cauza aparitiei cearcanelor. O vizita la medic si niste eventuale analize vor inlatura suspiciunea vreunei afectiuni de sanatate. Ce afectiuni ar putea fi responsabile pentru cearcanele tale? Alergiile, intoleranta la gluten, congestia nazala, excesul de alcool, cofeina sau nicotina.Daca nu ai probleme cu asa ceva atunci e timpul sa tratam local.

Mizez in primul rand pe remediile naturale.
aplicam zilnic pentru 15 minute cate o felie de catravete pe pleoape, avand grija sa tinem ochii inchis. Vor inlatura cu succes oboseala vizibila.
– comprese cu cuburi de gheata infasurate intr-un material textil moale – mentineti 15 minute cu ochii inchisi; desumfla reducere modificarile de culoare
Cataplasme cu felii de cartof crud dau si ele rezultate in unele cazuri.

Somnul, dupa cum am mai spus, prin calitatea lui, influenteaza cearcanele. UN somn prost sau insuficient reduce fluxul sangvin ceea ce duce la o paloare a fetei, accentuand si mai mult cearcanele.Calciul, magneziul si vitamina B6 in alimentatie, luate de preferat din surse naturale, vor avea o influenta pozitiva asupra somnului tau.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares