Afla unde poti face 16 poze cu 240 lei – la starea civila

fotograf aparat foto
Citisem pe internet si stiam ca la anumite oficii de stare civila..in special in Bucuresti, ti se baga pe gat fotograful lor, care iti tranteste repede cateva poze si te pune sa le platesti fara sa te intrebe daca le vrei sau daca ai bani. Am discutat dinainte si am zis ca vom pune in vedere de la inceput ca le refuzam. Apoi a venit mama cu ideea ca 100 de lei …cam cat scria pe net ca se ia nu e asa mult si ca sa nu ne facem de ras…sa le luam. Zis si facut.
 
La starea civila sector 5, am gasit un nene ochelarist care mi-a stricat toata ziua. Mai intai mi-a reprosat ca nu am buchet, pentru ca mi se parea inutil sa dau 50-60 de lei pe o chestie. Apoi mi-a spus ca il bufneste rasul ca eu nu stiam ca trebuie sa stau in dreapta sotului, iar la final cireasa de pe tort – 16 poze 240 de lei. I-am spus ca e dreptul meu sa le refuz pentru ca nu m-a instiintat nimeni ca trebuie sa am suma asta la mine si ca sunt obligata sa le iau. S-a strambat iar la mine si a insistat ca un milog pe langa ceilalti cativa invitati pana cineva a cumparat acele poze de 2 lei. Si nimeni nu ne-a dat bon pentru asa ceva. Gardianul de serviciu avea pe lista cel putin vreo 12 cununii pentru ziua respectiva deci faceti voi socoteala cum isi scot ei parleala pentru cei 25% luati din salariu. Si bonul meu unde e?
 
Eu zic sa apelati un fotograf profesionist de nunta pentru niste poze cu care mai tarziu puteti face  personalizare de cadouri si articole promotionale.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Andreea Grecu
    • 24/10/2015
    Răspunde

    Și pe mine mă enervează modă asta. Adica nu mai bine îmi iau eu un aparat foto și pun și eu O euda, un prieten. Măcar de erau din aur pozele alea :)))) și nu doar la acest capitol mă refer. Sunt alte sute,mii . o serie de meserii escroace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares